FEDJA-SETÄ, KISSA JA KOIRA

(9.3.2012 - 27.12.2013)

Poika nimeltä Fedja-setä karkaa kotoaan Matroskin-kissan kanssa, sillä Fedjan äiti ei tykkää kissoista. Matkalla Fedja ja Matroskin kohtaavat Musti-koiran ja kolmikko lyö hynttyyt yhteen. He muuttavat maalle, jossa sattuu ja tapahtuu monenmoista. Tutuiksi tulevat niin utelias posteljooni Petškin kuin kaalipiirakalle perso traktori!

Eduard Uspenskin rakastetun Fedja-sedän seikkailut hurmaavat lapset ja vanhemmat hulvattomalla huumorillaan ja nokkelalla sanailullaan. Vuonna 1974 ilmestynyt Fedja-setä, kissa ja koira on Uspenskin Fedja-tarinoista ensimmäinen ja suosituin.

Toivomme, että lapset toisivat esitykseen mukanaan omia piirustuksiaan Fedja-sedästä! Piirustuksista kootaan näyttely Willensaunan lämpiöön. Esityksen yhteydessä on myös mahdollisuus ottaa valokuvia  Fedja-tarinan hahmoina tintamareskissa Willensaunan lämpiössä. Omat kamerat mukaan!

Esitys sopii perheen pienimmille, noin kolmesta ikävuodesta ylöspäin. Iltanäytäntöjen alkamisaika on poikkeuksellisesti kello 18.30.

Kesto: 1 tunti (ei väliaikaa)

Esityksessä käytetään teatterisavua.

Esityksen musiikista on julkaistu Lehmän lauluja -levy, jonka voi ostaa Kansallisteatterin lippumyymälästä tai Pienen näyttämön lämpiöstä esitysten yhteydessä.

Tehtäväehdotuksia (pdf)

ROOLEISSA FEDJA-SETÄ, KISSA JA KOIRA FEDJA-SETÄ, KISSA JA KOIRA FEDJA-SETÄ, KISSA JA KOIRA FEDJA-SETÄ, KISSA JA KOIRA FEDJA-SETÄ, KISSA JA KOIRA Emmi Pesonen ja Maija Ruuskanen / Hanna Hurskainen

SUOMENNOS Martti Anhava
OHJAUS JA DRAMATISOINTI Jukka Rantanen
LAVASTUS JA PUVUT Anna Sinkkonen
MUSIIKKI Maija Ruuskanen
VALOT Ilkka Niskanen
ÄÄNET Juha Kerkola
NAAMIOINTI Petra Kuntsi

KUVAT JA VIDEOT