Kansallisteatterin

Maksuttomat tapahtumat

Sukella syvemmälle teatterin maailmaan!

Kansallisteatteri järjestää runsaasti ohjelmaa, johon yleisöllä on vapaa pääsy. Tervetuloa tapaamaan tekijöitä, kuuntelemaan ja keskustelemaan sekä nauttimaan teatterin tunnelmasta.

Valitse itseäsi kiinnostavat teemat ja sukella syvemmälle teatterin ja taiteen maailmaan!

MAKSUTTOMAT TAPAHTUMAT  LAVAKLUBILLA

ti 18.4. klo 17 Teemakeskustelu: Äidin rakkaus
Uutuusnäytelmän teemoista ovat keskustelemassa kirjailija Marko Järvikallas, ohjaaja Liisa Mustonen ja FM, psykoanalyytikko Elina Reenkola. Keskustelun vetäjänä Harri Virtanen.

ke 19.4. klo 19 Runojen vuosi: Eino Leinon rakkaudet
Runoillassa syvennytään Eino Leinon rakkauksiin. Illan isäntänä toimii ohjaaja Jukka Rantanen, jonka tarkkaan laaditut, intiimit kirjailijaillat valaisevat teemakirjailijoiden tuotantoa upealla tavalla.

ke 26.4. klo 19 Eino Kalima -viikon lukudraamaesitys. Sarah Kane: CRAVE

CRAVE on brittiläisen näytelmäkirjailija Sarah Kanen dialogilibretto neljälle näyttelijälle. Se on taitavasti, sensitiivisesti ja rohkeasti kirjoitettu matka ihmissielun herkkiin ja murtuviin pisteisiin. Sen yksinäisyyden tilaan paiskautuneet henkilöt janoavat rakkautta ja juoksevat sitä pakoon, suuren kaupungin ytimessä.

Suomennos ja ohjaus: Mika Leskinen

Näyttelijät: Wanda Dubiel, Teijo Eloranta, Sara Melleri, Pyry Nikkilä

Äänisuunnittelu: Kasperi Laine


ti 2.5. klo 19 F5.6-valokuvaklubi

Kaikkien valokuvaajien ja kaikkien valokuvasta kiinnostuneiden ikioma klubi. Photo Do:n ja Suomen kuvajournalistien järjestämästä klubista on tullut suosittu ajankohtaisten aiheidensa ja innostavien vieraidensa ansiosta.

to 4.5. klo 20 SpeechKaraoke
Speech Karaoke on omintakeinen tapahtuma, jossa pidetään hauskaa puheilla. Puhekaraokessa voit valita listasta puheen puhuttavaksi tai tulla kuuntelemaan muiden puheita. Karaokelistoilta löytyy yli 380 puhetta 13 eri kielellä.

Vapaa pääsy!

Ti 18.04.
17:00
Ke 19.04.
19:00
Ke 26.04.
19:00
Ti 02.05.
19:00
To 04.05.
20:00
×
<a href="https://flic.kr/s/aHskvNVbka" target="_blank">Click to View</a>
Katso koko kuva-albumi tästä ×
×
×
×
×
 

Ajankohtaista