SUOMI TULEVAISUUDESSA

Esitys on poistunut ohjelmistosta

Pieni näyttämö Ajatuksia herättävä keskustelusarja!

Mika Myllyaho: Dialogi su 5.2. klo 15.00
Keskustelijoina teatterintekijät Susanna KuparinenElina KnihtiläEsa Leskinen ja Juha Jokela

Suna Vuori: Empatia su 5.3. klo 15.00
Keskustelijoina kansanedustaja Pekka Haavisto, professori Anne Birgitta Pessi, aivotutkija Katri Saarikivi ja toimialajohtaja Tommi Laitio

Marko Gustafsson: Toivo su 2.4. klo 15.00
Keskustelijoina kirjailijat Laura Lindstedt, Laura Gustafsson, Sirpa Kähkönen, Juha Hurme ja Risto Isomäki

Kansallisteatteri järjestää Suomen itsenäisyyden juhlavuoden kunniaksi temaattisen keskustelusarjan, johon yleisöllä on vapaa pääsy. Keskustelujen vetäjinä toimivat Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho sekä pitkän linjan kulttuuritoimittajat Suna Vuori ja Marko Gustafsson. Kaikilla heillä on oma teemansa ja keskustelijavieraansa. Myllyahon aiheena on dialogi, josta hän puhuu teatterintekijöiden kanssa, Vuori käsittelee empatiaa yhteiskunnallisten toimijoiden ja tutkijoiden kanssa, ja Gustafsson keskustelee kirjailijoiden kanssa toivosta.

Kaikkien keskustelujen punaisena lankana kulkee ajatus tulevaisuuden Suomesta, sen mahdollisuuksista, voimavaroista ja haasteista. Keskustelujen tarkoituksena on visioida, aiheuttaa oivalluksia ja herättää näkemään maailmaa tuoreella tavalla, uudesta näkökulmasta – ei vihapuheella, vaan rakentavasti ja rakkaudella!

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy! Vapaaliput tapahtumaan ovat lunastettavissa keskusteluviikon lauantaihin asti Kansallisteatterin lippumyymälästä ja keskustelupäivinä lippuja saa myös ovelta.

Esitys oli ohjelmistossa helmikuu 5, 2017 - huhtikuu 02, 2017

Kesto noin 1 tunti 30 min, ei väliaikaa

Su 02.04.
15:00
×
<a href="https://flic.kr/s/aHskvNVbka" target="_blank">Click to View</a>
Katso koko kuva-albumi tästä ×
×
×
×
×
 

Ajankohtaista