TÄMÄHÄN ON KLASSIKKO!

(2.4. - 18.5.2013)

Terveyskeskuspäivystyksessä on rauhallinen ilta, kunnes paikalle saapuu yliluonnollisen komea lääke-esittelijä…

Mirkun ja Sebastianin häät ovat ovella. Vielä viimeiset hoitamattomat asiat ja juhlat saavat alkaa…

Kansanedustaja Fagerholm ajaa ystävänsä asiaa. Molemmin puolin lakia…

Kuinka tarinat yhdistyvät, ja miten näytelmään istuu Hamlet, Anna Liisa tai Seitsemän veljestä? Tule ottamaan selvää Kansallisteatterin Pienelle näyttämölle, kuinka reactori luo koko illan näytelmän yleisön antamista aiheista ja sekoittaa mukaan näytelmäkirjallisuuden klassikon.

Reactori improvisoi keväällä 2013 kymmenen kokoillan näytelmää Kansallisteatterin pienellä näyttämöllä. Esitykset syntyvät hetkessä, tässä ja nyt, yleisön antamien impulssien pohjalta. Kunkin esityksen kuluessa käsittelyyn arvotaan yksi maailmankirjallisuuden klassikkonäytelmä. Tuon näytelmän maailma ja keskeiset teemat alkavat kummitella meneillään olevassa improvisoidussa näytelmässä.

Klassikkonäytelmät ovat klassikkoja, koska niihin kiteytyy ihmiskuntaa kiinnostavia kysymyksiä ja teemoja. Näillä teemoilla haastamme itsemme ja luomme kokonaan uudenlaisen improvisaatioteatterin muodon.

Tuloksena on improvisaatioteatterin keveyttä, heittäytymistä ja hauskuutta yhdistettynä syvempään sisältöön ja haastavampiin kysymyksiin. Tuloksena on todella vapaita uudelleentulkintoja rakastetuista näytelmäklassikoista. Tuloksena on tunteiden koko kirjo, itkua ja naurua. Ja ennen kaikkea naurua, sillä kyseessä on improvisaatio-iloittelu suurten teemojen äärellä.

reactori on helsinkiläinen ammattinäyttelijöistä ja -muusikoista koostuva improvisaatioteatteriryhmä, joka on naurattanut ja itkettänyt yleisöä klubeilla ja keikoilla vuodesta 2006 lähtien. Eri iltoina näyttämöllä nähdään eri esiintyjät!

Kymmenen näytäntöä Pienellä näyttämöllä 2.4.–18.5.2013.

Kesto: noin 2 tuntia

Lue lisää: www.reactori.net

Tämähän on klassikko! -teatteripaketti sisältää liput parhailta mahdollisilta paikoilta ja illallisen – hinta 77 € + palvelumaksu (sis. alv 14%). Lue lisää!

ESIINTYJÄT Teemu Aromaa, Eero Järvinen, Ullariikka Koskela, Antero Nieminen, Jussi Puhakka, Inga Rikandi, Timo Ruuskanen ja Jaana Saarinen

VALOT Kare Markkola
ÄÄNET Iiro Iljama

KUVAT JA VIDEOT