Cie Accrorap / Kader Attou

THE ROOTS

Esitys on poistunut ohjelmistosta

Suuri näyttämö Maailmaa valloittaneen hip hop -teoksen energia vyöryy Suurelle näyttämölle!

SUOMEN ENSI-ILTA 25.–27.5.2017

”Suurenmoisen taidokasta ja tarkkaa”
– The New York Times

”Räjähtävän elinvoimainen”
– Le Monde

Suuri näyttämö täyttyy räjähtävästä energiasta toukokuun lopussa kun sen valtaa tanssihitti The Roots. Kovassa kansainvälisessä nosteessa olevan koreografi Kader Attoun yhdelletoista miestanssijalle luoma hip hop -teos on valloittanut yleisön ja kriitikot New Yorkia ja Pariisia myöten.

Ranskassa ryhmäänsä luotsaava algerialaistaustainen Attou palaa The Roots -teoksella hip hopin alkujuurille, samalla leikkisästi kyseenalaistaen tanssityylin identiteetin. Koreografin nuoruuden inspiraatioista – sirkuksesta ja nyrkkeilystä sekä itä- ja länsimaisten tanssityylien kohtaamisesta  vaikutteita saanut hip hop kertoo ihmisyydestä, toiseuden tiedostamisesta sekä tiedostamattomuudesta ja kohtaamisesta. Ilmiöistä, jotka yhdistävät ihmisiä ympäri maailmaa.

Yleisökeskustelu järjestetään Suurella näyttämöllä 26.5. heti esityksen jälkeen. Vetäjinä toimivat Tero Saarinen ja Tanssin talon tanssilähettiläs, katutanssin asiantuntija Sara Hirn.

The Roots -vierailun tuottavat Tero Saarinen Company ja Kansallisteatteri. Vierailu on osa Jane ja Aatos Erkon säätiön tukemaa Helsingin esitystoiminnan kehityshanketta. Tero Saarinen Companyn vuosina 2014–2017 toteuttaman hankkeen tavoitteena on pääkaupunkiseudun tanssitarjonnan ja -yleisöjen monipuolistaminen ja kasvattaminen.

Esitys oli ohjelmistossa toukokuu 25, 2017 - toukokuu 27, 2017

Kesto 90 min, ei väliaikaa

TANSSI Kader Attou, Babacar ”Bouba” Cissé, Bruce Chiefare, Virgile Dagneaux, Erwan Godard, Mabrouk Gouicem, Adrien Goulinet, Artem Orlov, Mehdi Ouachek, Nabil Ouelhadj, Maxime Vicente

TAITEELLINEN JOHTAJA JA KOREOGRAFI Kader Attou
SKENOGRAFIA Olivier Borne
ALKUPERÄINEN ÄÄNISUUNNITTELU Régis Ballet – Diaphane, yhdessä muun musiikin kanssa
VALOSUUNNITTELU Fabrice Crouzet
PUKUSUUNNITTELU Nadia Genez

TUOTANTO Tero Saarinen Company yhteistyössä Kansallisteatterin kanssa

×
<a href="https://flic.kr/s/aHskPL2H1p" target="_blank">Click to View</a>
Katso koko kuva-albumi tästä ×
×
×
×
×
 

Ajankohtaista