VÄHÄN NIINKU BENJIHYPPY

(11.3. - 18.3.2013)

“Oikeestaan mä en oo varma,
rakastanko mä oikeesti mitään muuta kun
mun marsua
mun äitiä
ja tanssimista.
Onkse ihan okei?”

Kesäkuun alku. Aikuiset ovat vielä töissä, lapset jo lomalla. Kesä näyttää samalta kuin edelliskesäkin, mutta kaikki on muuttunut. Nyt hylätyllä leikkikentällä istuskelee joukko nuoria, jotka ovat liian aikuisia leikkimään intiaaneja mutta liian lapsia menemään naimisiin.

Kukaan ei oikein tiedä, miksi kaikki on muuttunut, mutta kaikki tuntevat sen – tutut pihat tuntuvat vierailta, tutut ihmiset käyttäytyvät oudosti ja omissa nahoissa polttelee uusia tunteita, joista ei saa selvää. Loputon epätietoisuuden ja keskeneräisyyden iltapäivä ei meinaa koskaan taittua illaksi. Ja aivan kuin hyppy tuntemattomaan ei muutenkin pelottaisi tarpeeksi, kaiken yllä häilyy uusi muotivillitys – rakkaus – johon kaikkien täytyy valita kantansa.

Vähän niinku benjihyppy on esitys nuorilta nuorille. 13–16-vuotiaat ryhmäläiset ovat tuottaneet teatteri-ilmaisun ohjaaja Eveliina Heinosen ohjauksessa erilaisten harjoitteiden kautta materiaalia, jonka pohjalta dramaturgi Juho Gröndahl on kirjoittanut heille näytelmän.

Kolme näytäntöä Pienellä näyttämöllä
Ennakko 11.3.2013 klo 19.00
Ensi-ilta 12.3.2013 klo 19.00
Esitys 18.3.2013 klo 19.00

Esitystä suositellaan yli 13-vuotiaille.

LUE ESITYKSEN BLOGIA!

NUORTEN IDEOIDEN POHJALTA NÄYTELMÄKSI KIRJOITTANUT Juho Gröndahl (TeaK)
OHJAUS Eveliina Heinonen (Metropolia AMK)
VISUALISOINTI Jonna Kuittinen (Aalto ARTS)
MUSIIKKI JA ÄÄNISUUNNITTELU Juhani Saari
VALOSUUNNITTELU Harri Kejonen
GRAAFINEN SUUNNITTELU, VALOKUVAT Jani Kylmälä
TUOTTAJA Jaana Kyöstiö

ESIINTYJÄT Veera Anttila, Ahti Brummer, Annamaria Kaatonen, Tinja Nerkko, Oona Niemi, Arthur Rinne, Pyry Ruotimo, Nana Saijets, Nella Siilasmaa, Suvi Tiisala, Johanna Tujula, Sara Vaittinen ja Oona Wuolijoki

KUVAT JA VIDEOT