Cirko-festivaali ja Circa esittävät

WHAT WILL HAVE BEEN

Esitys on poistunut ohjelmistosta

Pieni näyttämö Kaunis ja intiimi nykysirkusvierailu Australiasta!

★★★★★
“A work of immense power… masterly re-defining”
– The Public Reviews, UK

Kolme taiteilijaa rikkoo nykysirkuksen rajoja intiimissä ja syvästi koskettavassa esityksessä, joka on Australian johtavan, ja yhden maailman merkittävimmän nykysirkusryhmän, Circan tuotanto.

Mestarillinen ja kaunis What Will Have Been on hämmästyttävä esitys, jossa ihmiskehot kietoutuvat yhteen ja puhdas fyysinen kauneus ja liike vangitsevat katseen. Circan pelkäämättömät taiteilijat haastavat katsojan käsitykset siitä, mitä kaikkea ihmiskehon on mahdollista tehdä ja vetävät mukaansa syvälle kehollisen uskalluksen maailmaan.

Esiintyjätrion lisäksi näyttämöllä on viulisti, joka fuusioi yhteen Bachia ja selkäpiitä kutkuttavaa elektronista musiikkia. Räjähtävä esitys iskee syvimpiin tunteisiin ja saa yleisön istumaan penkin reunalla.

What Will Have Been on brittiläisen Norfolk and Norwich Festivalin ja meksikolaisen La Teatrerian tilaama teos, jonka on luonut Yaron Lifschitz yhdessä Circa-ryhmän kanssa. Circa on esiintynyt 32 maassa kuudella mantereella ja tämä on heidän ensimmäinen vierailunsa Suomeen. Vierailu on osa Cirko-festivaalia, katso koko ohjelma täältä!

Esitystä suositellaan yli 10-vuotiaille.

Esitys oli ohjelmistossa toukokuu 19, 2017 - toukokuu 21, 2017

Kesto 1 tunti 5 min, ei väliaikaa

OHJAUS Yaron Lifschitz
TEKNINEN PÄÄLLIKKÖ / VALOSUUNNITTELU Jason Organ
PUVUSTUS Libby McDonnell
LAVASTUS Jason Organ ja Yaron Lifschitz
VASTAAVA TUOTTAJA Kate Fell
AGENTTI Paul Tanguay

×
<a href="https://flic.kr/s/aHskQ7CiSL" target="_blank">Click to View</a>
Katso koko kuva-albumi tästä ×
×
×
×
×
 

Ajankohtaista