Lipunmyynti 010 7331 331

Ryhmämyynti 010 7331 332
(0,083 € + pvm/mpm)

Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki
Lippumyymälän sisäänkäynti Rautatieaseman puoleisesta kulmasta.

Aukioloajat

ma–la 9.00–19.00
(poikkeuksista aukioloajoissa tiedotetaan ajankohtaista-osiossa)

Lipunmyynnin ollessa suljettuna lippuja Kansallisteatterin esityksiin voi ostaa Lippupisteestä, www.lippu.fi ja p. 0600 900 900, (1,98€/min + pvm).

Varatut liput on lunastettava kolmen viikon sisällä varauksesta. Mikäli esitys on alle kolmen viikon kuluessa varauksesta, sovitaan lunastusajasta tapauskohtaisesti.

Ryhmämyynti

Ryhmämyynti 010 7331 332 (klo 9.00-16.00)
Kansallisteatterin ryhmämyynti myy liput ryhmille teatteriesityksiin sekä suunnittelee asiakkaan kanssa erilaiset tapahtumat ja iltatilaisuudet. Lue lisää.

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje ja liity Kansallisteatterin kanta-asiakkaaksi täällä.

Lippujen hinnat

Suuri näyttämö 35–39 €
Pieni näyttämö 20–37 €
Willensauna 20–30 €
Omapohja 27 €

Alennusliput

Eläkeläiset
Suuri näyttämö 29–36 €
Pieni näyttämö 20–34 €
Willensauna ja Omapohja 24–27 €

Ryhmäliput (vähintään 20 hlöä)
Suuri näyttämö 32–36 €
Pieni näyttämö 17–34 €
Willensauna ja Omapohja 24–27 €

Ryhmänvetäjän lippu yli 30 hengen 8 €. Ryhmäalennus Kansallisteatterissa on voimassa myös viikonloppuisin.

Lapset (alle 17-vuotiaat), opiskelijat, varusmiehet ja työttömät
Suuri näyttämö 18–20 €
Pieni näyttämö 17–19 €
Willensauna ja Omapohja 17 €

Opiskelijalipun ostajalla tulee olla voimassaoleva opiskelijakortti.

Arvosetelit ja kortit

Seuraavat arvosetelit käyvät maksuvälineinä

• Virikeseteli (Luottokunta)
• Tyky-KuntoseteliPlus (RJ Kuntoseteli Oy)
• Kulttuuriseteli (Smartum Oy)
• Kulttuuripassi (EventBrokers EBS Oy) HUOM! Liput Lippupisteen kautta!

Arvoseteleitä ei voi käyttää Lippu.fi -sivulla eikä R-kioskeilla. Arvosetelit ovat henkilökohtaisia.

Seuraavat liikunta- ja kulttuurietukortit käyvät maksuvälineinä

• Ticket Mind & Body

Liput voi varata  lippumyymälästämme tai Lippupisteen puhelinpalvelusta
0600 900 900, puhelun hinta 1,98€/min + pvm. Liput voi lunastaa teatterin lippumyymälästä tai Lippupisteen myyntipisteistä.

Lahjakortit ja sarjaliput

Lippumyymälästä ja Lippupisteen toimipisteistä voi ostaa lahjakortteja valitsemalleen rahasummalle. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Neljään vapaasti valittavaan esitykseen oikeuttava sarjalippu maksaa 92 € ja se on henkilökohtainen. Avec-sarjalipulla saa kaksi teatterilippua kolmeen esitykseen (ei koske vierailuja) tai yksittäisen lipun kuuteen esitykseen. Avec-lipun hinta on 138 €. Sarjalippuja myydään ainoastaan lippumyymälässämme.

Stage-passi

Alle 25-vuotiaille ja opiskelijoille suunnattu Stage-passi on huippuedullinen pääsylippu Kansallisteatteriin — vaikka joka ilta! 50 € maksava kortti sisältää neljä lippua vapaasti valittaviin normaalihintaisiin esityksiin kaikilla näyttämöillä. Passilla pääsee myös veloituksetta saman illan näytäntöihin Suuren näyttämön toisen parven paikoille. Veloituksettomia toisen parven paikkoja ei voi varata etukäteen; liput lippumyymälästä. Stage-passi on voimassa vuoden ostopäivästä ja se on henkilökohtainen. Etu ei koske ensi-iltoja eikä vierailuesityksiä.

Frank-opiskelijasarjalippu

Frank-opiskelijoille tarkoitettu viiden kerran sarjalippu on edullinen tapa käydä teatterissa! Lippu ei ole henkilökohtainen, joten voit jakaa sarjalipun kavereiden kanssa. Hinta vain 55 €!
Sarjalipun voi varata ja lunastaa vain Kansallisteatterin lippumyymälästä, ja se on voimassa vuoden ostopäivästä lukien. Sarjalippu on vaihdettavissa viiteen pääsylippuun Kansallisteatterin näytäntöihin. Jokaisen sarjalipun käyttäjän tulee olla opiskelija; opiskelijakortti on esitettävä ostettaessa.
Ei koske vierailuja, myös muut poikkeukset ovat mahdollisia.

Etukortit/yrityskortit

Etukortti on avoin lippu, joka sisältää 20 lippua. Jokainen etukorttilippu voidaan vaihtaa haluttuun näytäntöön paikkalipuksi. Etukortti on erinomainen yrityslahja tai myös henkilökunnan palkitsemiseen tai tukemiseen.

Suuri ja Pieni näyttämö 29 €
Willensauna ja Omapohja 24 €

Liput ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Samanillanlippu -50%

Samanillanlippu puoleen hintaan! Alennuksen saa perushintaisesta lipusta ja lipun voi ostaa klo 9.00 alkaen saman illan näytäntöön lippumyymälästämme tai Lippupisteen toimipisteistä. Lippuja ei voi varata etukäteen.

Aulapalvelut

Vaatteiden säilytys ja vartiointi on kaikilla Kansallisteatterin näyttämöillä ilmaista.

Paikoitusetu

Kansallisteatteriin pääset kätevästi kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Jos saavut omalla autolla, saat kahden tunnin pysäköintihyvityksen P-Elielissä esitysiltana. Etu on voimassa arkisin klo 18.-24.00, lauantaisin klo 12-24.00. Pyydä hyvityslippu lippumyymälästä tai vahtimestarilta.

Näytännön peruutus

Näytäntö peruutetaan vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Pyrimme tavoittamaan asiakkaat, jotka ovat antaneet puhelinnumeronsa varauksen yhteydessä. Peruutetun näytännön liput vaihdetaan toiseen esitykseen tai rahat maksetaan takaisin. Liput on vaihdettava kuukauden sisällä peruutuksesta. Teatteri ei korvaa muita peruutuksesta aiheutuvia kuluja.

Tarjouksia tekstiviestillä

Haluatko viime hetken edullisia lipputarjouksia – alennus aina vähintään 10€! Lähetän tekstiviesti LIITY TEATTERI numeroon 16232 (0,32€). Voit lopettaa tekstiviestien vastaanottamisen lähettämällä viestin POISTU TEATTERI numeroon 16232 (0.32€).

Osoitteenmuutos

Voit tehdä osoitteenmuutoksen meilitse myynti(at)kansallisteatteri.fi
tai puhelimitse 010 7331 332.

Henkilörekisteriseloste (pdf)

Tehosteet (pdf)


Ylös ↑