Lippumyymälä 010 7331 331

Ryhmämyynti 010 7331 332
(0,083 € + pvm/mpm)

Läntinen Teatterikuja 1 aA, 00100 Helsinki
Lippumyymälän sisäänkäynti Rautatieaseman puoleisesta kulmasta.

Lippumyymälä on kesälomalla 24.5.–2.8.2015 välisen ajan. Lippuja ja lahjakortteja Kansallisteatteriin voi kesän aikana ostaan Lippupisteen verkkokaupasta ja toimipisteistä.

Elokuussa lippumyymälä avautuu ma 3.8. Elokuun aukioloajat ovat ma–la klo 9.00-18.00 ja esityspäivinä klo 9.00-19.00. Lippumyymälä on suljettu lauantaina 15.8.2015.

Kansallisteatteri toivottaa kaikille katsojille aurinkoista kesää!


Aukioloajat 1.9. alkaen

ma–la 9.00–19.00
(poikkeuksista aukioloajoissa tiedotetaan ajankohtaista-osiossa)

Lipunmyynnin ollessa suljettuna lippuja Kansallisteatterin esityksiin voi ostaa kätevästi Lippupisteen verkkokaupasta www.lippu.fi tai puhelimitse 0600 900 900, (1,98€/min + pvm).

Varatut liput on lunastettava kolmen viikon sisällä varauksesta. Mikäli esitys on alle kolmen viikon kuluessa varauksesta, sovitaan lunastusajasta tapauskohtaisesti.
Vierailuesityksissä voi olla poikkeavat lipunmyyntikäytännöt.

Ryhmämyynti

Ryhmämyynti 010 7331 332 (klo 9.00-16.00)
Kansallisteatterin ryhmämyynti myy liput ryhmille teatteriesityksiin sekä suunnittelee asiakkaan kanssa erilaiset tapahtumat ja iltatilaisuudet. Lue lisää.

Liity kanta-asiakkaaksi

Tilaa uutiskirje ja liity Kansallisteatterin kanta-asiakkaaksi täällä.

Lippujen hinnat

Suuri näyttämö 34–42 €
Pieni näyttämö 32–39 €
Willensauna 20–30 €
Omapohja 27–35 €

Alennusliput

Eläkeläiset
Suuri näyttämö 31–39 €
Pieni näyttämö 29–36 €
Willensauna ja Omapohja 20–37 €

Ryhmäliput (vähintään 20 hlöä)
Suuri näyttämö 31–39 €
Pieni näyttämö 26–36 €
Willensauna ja Omapohja 15–32 €

Ryhmänvetäjän lippu yli 30 hengen 8 €. Ryhmäalennus Kansallisteatterissa on voimassa myös viikonloppuisin.

Lapset (alle 17-vuotiaat), opiskelijat, varusmiehet ja työttömät
Suuri näyttämö 19–25 €
Pieni näyttämö 18–20 €
Willensauna ja Omapohja 17–20 €

Opiskelijalipun ostajalla tulee olla voimassaoleva opiskelijakortti.

Arvosetelit ja kortit

Seuraavat arvosetelit käyvät maksuvälineinä

• Virikeseteli (Luottokunta)
• Tyky-KuntoseteliPlus (RJ Kuntoseteli Oy)
• Kulttuuriseteli (Smartum Oy)
• Kulttuuripassi (EventBrokers EBS Oy) HUOM! Liput Lippupisteen kautta!

Arvoseteleitä ei voi käyttää Lippu.fi -sivulla eikä R-kioskeilla. Arvosetelit ovat henkilökohtaisia.

Seuraavat liikunta- ja kulttuurietukortit käyvät maksuvälineinä

• Ticket Mind & Body

Liput voi varata  lippumyymälästämme tai Lippupisteen puhelinpalvelusta
0600 900 900, puhelun hinta 1,98€/min + pvm. Liput voi lunastaa teatterin lippumyymälästä tai Lippupisteen myyntipisteistä.

Lahjakortit ja sarjaliput

Lippumyymälästä ja Lippupisteen toimipisteistä voi ostaa lahjakortteja valitsemalleen rahasummalle. Lahjakortit ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Kansallisteatteriin voi ostaa lahjakortin nyt myös lippu.fi -verkkokaupasta! Sopivan lahjasumman voit valita itse. Lahjan saaja voi valita itselleen sopivan esityksen ja näytäntöpäivän Kansallisteatterin upeasta ohjelmistosta – helppoa ja taatusti elämyksellistä! Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

Neljään vapaasti valittavaan esitykseen oikeuttava sarjalippu maksaa 100 € ja se on henkilökohtainen. Avec-sarjalipulla saa kaksi teatterilippua kolmeen esitykseen (ei koske vierailuja) tai yksittäisen lipun kuuteen esitykseen. Avec-lipun hinta on 150 €. Sarjalippuja myydään ainoastaan lippumyymälässämme.

Pyörätuolipaikat voi varata teatterin omasta lippumyymälästä.

Stage-passi

Alle 25-vuotiaille ja opiskelijoille suunnattu Stage-passi on huippuedullinen pääsylippu Kansallisteatteriin — vaikka joka ilta! 50 €: n kortti sisältää neljä lippua vapaasti valittaviin normaalihintaisiin esityksiin kaikilla näyttämöillä. Passilla pääsee myös veloituksetta saman illan näytäntöihin Suuren näyttämön toisen parven paikoille jos tilaa on. Veloituksettomia toisen parven paikkoja ei voi varata etukäteen; liput vain lippumyymälästä. Stage-passi on voimassa vuoden ostopäivästä ja se on henkilökohtainen. Etu ei koske ensi-iltoja eikä vierailuesityksiä.

Frank-opiskelijasarjalippu

Kansallisteatteri ja Frank (opiskelijajärjestöjen verkkopalvelu) tuovat ripauksen kulttuuria opiskelijaelämään. Nyt saat 5 x Frank-opiskelijasarjalipun Kansallisteatterin näytäntöihin vain 55 € hintaan (norm. 17-20 €/näytäntö) opiskelijakortillasi! Frank-opiskelija sarjalippu on voimassa 1 v. ostopäivästä, ja mikä parasta lippu ei ole henkilökohtainen joten voit jakaa sarjalipun kavereiden kanssa.

Etukortit/yrityskortit

Etukortti on avoin lippu, jonka saaja voi vaihtaa haluamaansa paikkalippuun. Etukortteja on ostettava vähintään 20 kpl/krt. Etukortti on erinomainen yrityslahja tai lahja henkilökunnan palkitsemiseen ja tukemiseen.

Suuri ja Pieni näyttämö 29 €
Willensauna ja Omapohja 24 €

Liput ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

Samanillanlippu -50%

Samanillanlippu puoleen hintaan! Alennuksen saa perushintaisesta lipusta ja lipun voi ostaa klo 9.00 alkaen saman illan näytäntöön lippumyymälästämme tai Lippupisteen toimipisteistä. Lippuja ei voi varata etukäteen.

Aulapalvelut

Vaatteiden säilytys ja vartiointi on kaikilla Kansallisteatterin näyttämöillä maksutonta.

Saapuminen ja paikoitusetu

Näytännöt alkavat täsmällisesti. Myöhästyneet pääsevät katsomoon vasta väliajalla.
Kansallisteatteriin pääset kätevästi kaikilla julkisilla kulkuvälineillä. Jos saavut omalla autolla, saat kahden tunnin pysäköintihyvityksen P-Elielissä esitysiltana. Etu on voimassa arkisin klo 18.-24.00, lauantaisin klo 12-24.00. Pyydä hyvityslippu lippumyymälästä tai vahtimestarilta.

Näytännön peruutus

Näytäntö peruutetaan vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Pyrimme tavoittamaan asiakkaat, jotka ovat antaneet puhelinnumeronsa varauksen yhteydessä. Peruutetun näytännön liput vaihdetaan toiseen esitykseen tai rahat maksetaan takaisin. Liput on vaihdettava kuukauden sisällä peruutuksesta. Teatteri ei korvaa muita peruutuksesta aiheutuvia kuluja.

Tarjouksia tekstiviestillä

Haluatko viime hetken edullisia lipputarjouksia – alennus aina vähintään 10€! Lähetä tekstiviesti LIITY TEATTERI numeroon 16232 (0,32€). Voit lopettaa tekstiviestien vastaanottamisen lähettämällä viestin POISTU TEATTERI numeroon 16232 (0.32€).

Osoitteenmuutos

Voit tehdä osoitteenmuutoksen meilitse myynti(at)kansallisteatteri.fi
tai puhelimitse 010 7331 332.

Henkilörekisteriseloste (pdf)

Katso esityksissä käytettävien tehosteiden lista täältä tai kysy lisätietoja lippumyymälästämme.

Tehosteet (pdf)


Ylös ↑