Ryhmät ja yritykset

Teatteriesitys on yhteisöllinen kokemus! Kansallisteatterissa saat ikimuistoisia elämyksiä yhdessä ystävien, asiakkaiden tai työtovereiden kanssa ajankohtaisten ja ajatuksia herättävien esitysten äärellä.

Kansallisteatterin neljä näyttämöä ja monipuolinen ohjelmisto tarjoavat mainiot puitteet erilaisille tapahtumille. Ota yhteys ryhmämyyntiin, kun suunnittelet teatteri-iltaa tai tapahtumaa yli 10 hengen seurueelle.

Teatterielämyksen yhteyteen liität helposti kokouksen, päivällisen tai cocktailtarjoilun ‒ ennen esitystä tai esityksen jälkeen. Teatteriravintola suunnittelee tarjoilut väliaikatarjoiluista monen sadan hengen juhlapäivällisiin.

Varaa koko esitys tai vuokraa pienemmälle ryhmälle jokin teatterin tunnelmallisista näyttämöistä, lämpiöistä tai kabineteista. Baaritunnelmaan pääset Lavaklubilla.

Ryhmämyynti palvelee myös ryhmämyynnin kanta-asiakkaita eli Teatteriagentteja ja opettajia.

Ryhmämyynti

010 7331 332 (0,083 € + pvm/mpm)
myynti@kansallisteatteri.fi

Avoinna ma–pe klo 9–16

Kansallisteatterin ryhmämyynnissä Sinua palvelevat Leena Ahvonen, Fehime Bedretdin ja Jaana Siiriä.

Ryhmälippujen hinnat

Suuri näyttämö 31–39 €
Pieni näyttämö 26–36 €
Willensauna ja Omapohja 15–32 €

Ryhmäalennus Kansallisteatterissa on voimassa myös viikonloppuisin.

 • Etukortit/yrityskortit

  Etukortti on avoin lippu, jonka saaja voi vaihtaa haluamaansa paikkalippuun. Etukortteja on ostettava vähintään 20 kpl/krt. Etukortti on erinomainen yrityslahja tai lahja henkilökunnan palkitsemiseen ja tukemiseen. Etukorttien hinta on 32 € / kpl.

  Liput ovat voimassa vuoden ostopäivästä.

 • Lahjakortit

  Lippumyymälästä ja Lippupisteen toimipisteistä voi ostaa lahjakortteja valitsemalleen rahasummalle.

  Kansallisteatteriin voi ostaa lahjakortin myös Lahjakortin ostaminen Lippupisteen -verkkokaupasta Sopivan lahjasumman voit valita itse.

  Lahjan saaja voi valita itselleen sopivan esityksen ja näytäntöpäivän Kansallisteatterin upeasta ohjelmistosta – helppoa ja taatusti elämyksellistä!

  Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä.

 

Ajankohtaista