Suomen Kansallisteatteri sijaitsee Helsingin keskustassa Rautatientorin laidalla erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Kansallisteatteriin on helppo saapua niin junalla, metrolla, raitiovaunulla kuin bussillakin. Lähimmät pysäkit ovat Rautatientorilla ja Rautatieaseman läheisyydessä.

Lähimmät parkkilippuautomaatit sijaitsevat osoitteissa Mikonkatu 18 ja Mikonkatu 15 (Fenniakorttelia vastapäätä).

Paikoitusetu

Suomen Kansallisteatterin ympäristössä on niukasti katupysäköintipaikkoja. Kansallisteatterilla on etusopimus P-Elielin kanssa. Sisäänajo parkkihalliin on Elielinaukiolta tai Töölönlahdenkadulta. Saman illan teatterilippua vastaan saa kahden tunnin pysäköintihyvityksen.

Hyvityslippu ei toimi luottokortilla maksettaessa.

Etu on voimassa maksettaessa arkisin klo 18-24 ja lauantaisin klo 12-24 (ajoneuvon voi tuoda paikoitushalliin aiemmin, maksun on tapahduttava em. aikoina). P-Elielistä on suora jalankulkuyhteys Rautatieaseman alikulkutunnelin kautta Pienen näyttämön eteen.

Pyydä paikoitusetuun oikeuttava hyvityslippu joko teatterilipun lunastuksen yhteydessä Kansallisteatterin lippumyymälästä tai eteisvahtimestarilta näytäntöiltana.

Aulapalvelut

Vaatteiden säilytys ja vartiointi on kaikilla näyttämöillä maksutonta. Aulahenkilökunnaltamme voit ostaa myös esitysten käsiohjelmia.

Esteettömyys

 

 

Pyörätuolipaikat

Suuren näyttämön pyörätuolipaikat sijaitsevat ensi parvella, Suuren näyttämön hissi on Itäisen Teatterikujan puoleisessa tornissa. Pienellä näyttämöllä pyörätuolipaikka on kolmannen rivin päässä salin vasemmalla puolella. Willensaunassa ja Omapohjassa paikka on lähellä katsomon sisäänkäyntiä.

Avustajan paikkalipun hinta on 8€.

Koska pyörätuolipaikkoja on rajallisesti, tulee liput varata suoraan puhelimitse Kansallisteatterin lippumyymälästä.

Soittamalla itäisen porrastornin ovisummeria on mahdollista saada yhteys keskusvahtimestareihin ja apua esteetömään kulkuun teatterissa.

Induktiosilmukka

Suuren näyttämön katsomossa on tele/induktiosilmukka kuulolaitetta käyttäville.

Silmukka ei toimi kaikilta paikoilta, joten mainitsettehan aina lippuja varatessanne erityistarpeistanne. Näin pystymme järjestämään teille parhaan mahdollisen palvelun.

Sanakartat

Pienen näyttämön sanakartta

Suuren näyttämön sanakartta


Kameravalvontajärjestelmän rekisteriseloste (pdf)


Ylös ↑