Suomen Kansallisteatteri sijaitsee Helsingin keskustassa Rautatientorin laidalla erinomaisten liikenneyhteyksien päässä. Kansallisteatteriin on helppo saapua niin junalla, metrolla, raitiovaunulla kuin bussillakin. Lähimmät pysäkit ovat Rautatientorilla ja Rautatieaseman läheisyydessä.

Sisäänkäynnit

Lähimmät parkkilippuautomaatit sijaitsevat osoitteissa Mikonkatu 18 ja Mikonkatu 15 (Fenniakorttelia vastapäätä).

Paikoitusetu

Suomen Kansallisteatterin ympäristössä on niukasti katupysäköintipaikkoja. Kansallisteatterilla on etusopimus P-Elielin kanssa. Sisäänajo parkkihalliin on Elielinaukiolta tai Töölönlahdenkadulta. Saman illan teatterilippua vastaan saa kahden tunnin pysäköintihyvityksen.

Hyvityslippu ei toimi luottokortilla maksettaessa.

Etu on voimassa maksettaessa arkisin klo 18-24 ja lauantaisin klo 12-24 (ajoneuvon voi tuoda paikoitushalliin aiemmin, maksun on tapahduttava em. aikoina). P-Elielistä on suora jalankulkuyhteys Rautatieaseman alikulkutunnelin kautta Pienen näyttämön eteen.

Pyydä paikoitusetuun oikeuttava hyvityslippu joko teatterilipun lunastuksen yhteydessä Kansallisteatterin lippumyymälästä tai eteisvahtimestarilta näytäntöiltana.

Aulapalvelut

Vaatteiden säilytys ja vartiointi on kaikilla näyttämöillä maksutonta. Ravintolahenkilökunnaltamme voit ostaa käsiohjelmia.

Sanakartat

Pienen näyttämön sanakartta

Suuren näyttämön sanakartta


Kameravalvontajärjestelmän rekisteriseloste (pdf)


Ylös ↑