""

Erityisryhmien liput

 

Pyörätuolit ja rollaattorit

Suuren näyttämön pyörätuolipaikat sijaitsevat ensi parvella. Suuren näyttämön hissi on Itäisen Teatterikujan puoleisessa tornissa. Omapohjassa paikka on lähellä katsomon sisäänkäyntiä. Vallilan Kansallisteatterissa pyörätuolipaikka on katsomon oikeassa etureunassa. Tutustu eri näyttämöihin tarkemmin kunkin näyttämön omalla sivulla.

Jotta turvallinen kulkeminen ja epidemia-ajan etäisyysohjeistukset toteutuvat, pyörätuolia käyttävällä henkilöllä tulee olla mukanaan oma avustaja. Avustajan paikkalippu on ilmainen.

Koska pyörätuolipaikkoja on rajallisesti, liput tulee varata viimeistään päivää ennen näytäntöä, puhelimitse Kansallisteatterin lippumyymälästä (p. 010 7331 331). Näin saat parhaan mahdollisen palvelun.

Jos olet tulossa rollaattorilla esitykseen, olethan myös yhteydessä Kansallisteatterin lippumyymälään, jotta osaamme varautua ja välittää tiedon aulapalveluille. 

Näkörajoitteiset

Näkörajoitteiset saavat opiskelijahintaisen lipun ja avustajan lippu on ilmainen Kansallisteatterin omiin esityksiin. Olethan yhteydessä lippumyymälään (p. 010 7331 331)

Opaskoirat ovat tervetulleita Kansallisteatteriin. Mainitsethan asiasta lipunoston yhteydessä.

Kuulorajoitteiset

Induktiosilmukkapaikat ovat käytössä Suurella näyttämöllä ja Vallilan Kansallisteatterissa. 

· Suuri näyttämö: permannon rivit 7–12   

· Vallilan Kansallisteatteri: rivit 5–9  

Ohita esitysten esittelykaruselli

Marras-joulukuun ensi-illat

""

Ronja, ryövärintytär

Astrid Lindgren
Tervetuloa seikkailujen näyttämölle!
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Lauletut laulut

Musiikillinen aikamatka 150-vuotiaan Kansallisteatterin historiaan
Vallilan Kansallisteatteri
Tutustu ja osta lippu