Uutinen – 2.11.2023

Tule meille töihin, pukija-pukuhuoltaja!

""

Haemme joukkoomme ammattitaitoista pukija-pukuhuoltajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2024 alkaen.

Työskentelet Kansallisteatterissa puvuston alaisuudessa ja vastaat teoksissa olevista puvuista harjoituksissa ja esityksissä sekä osallistut pukuhuoltoon. Osastolla on kollegoina viisi henkilöä ja esihenkilönä toimii puvuston päällikkö.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa vaatetusalan koulutusta tai riittävää alan työkokemusta teatterista.

Toivomme hakijalta joustavuutta, paineensietokykyä, nopeaa ongelmaratkaisutaitoa, tilannetajua, materiaalituntemusta ja ompelutaitoa. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
Työpaikkana Suomen Kansallisteatteri on monipuolinen ja ohjelmistomme on vahvasti ajassa kiinni. Tuotamme vuoden aikana useita kantaesityksiä, minkä lisäksi talossamme vierailee säännöllisesti erikokoisia ryhmiä.

Työviikko on lähtökohtaisesti kuusipäiväinen ja sisältää iltatyötä. Pääsääntöinen työaika jakautuu maanantaista lauantaihin kello 9.00 ja 22.30 välille. Työtuntimäärä tasoitetaan keskimäärin 38,25 tuntiin viikossa näytäntövuoden aikana. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin tekniikkaa ja vastaavia koskevan työehtosopimuksen mukainen.
Lisätietoja antaa puvuston päällikkö Heli Hynynen, heli.hynynen@kansallisteatteri.fi  tai 046-9220590. Yhteydenotot 13.11. alkaen. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv 24.11.2023 mennessä mennessä joko sähköpostilla heli.hynynen@kansallisteatteri.fi tai kirjallisena osoitteeseen Suomen Kansallisteatteri, puvuston päällikkö Heli Hynynen, Läntinen Teatterikuja 1 C, 00100 Helsinki.

Ohita esitysten esittelykaruselli

Kevään 2024 ensi-iltoja

""

Laulujoutsen ‒ katastrofiballadi

Aurinkoteatteri ja Kansallisteatteri esittävät
Kun talous pannaan tasapainoon, ihmisarvo ei saa muodostua esteeksi.
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Kurjet

Tiina Puumalainen – Hanna Suutela
He elivät kirjoittaakseen (ja kirjoittivat elääkseen)
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Karlos Karvanaama ja erikoisten eläinten hullunkurinen sirkus

Race Horse Company
Sirkuksen taikaa leikki-ikäisille
Maalaamosali
Tutustu ja osta lippu