Uutinen – 25.4.2024

Tule meille töihin, näyttämöoperaattori-näyttämötyöntekijä!

""

Haemme Suomen Kansallisteatterin Pienelle näyttämölle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen näyttämöoperaattori-näyttämötyöntekijää. 

Työviikko on lähtökohtaisesti kuusipäiväinen ja sisältää iltatyötä. Pääsääntöinen työaika jakautuu maanantaista lauantaihin kello 9.00 ja 22.30 välille. Työtuntimäärä tasoitetaan keskimäärin 38,25 tuntiin viikossa näytäntövuoden aikana. 

Lähiesihenkilönäsi toimii Pienen näyttämön vastaava näyttämömestari. Tehtävääsi kuuluu ensisijaisesti näyttämöoperaattorin tehtävät ja tarvittaessa myös näyttämötyöntekijöiden kanssa näyttämöllä toimiminen. 

Näyttämökoneisto on Instan valmistama, ja se on valmistunut vuonna 2023 Pienen näyttämön peruskorjauksen yhteydessä. Hakijan eduksi katsotaan työkokemus mainitun valmistajan laitteiden parissa. Lisäksi eduksi katsotaan muu aiempi työkokemus teatterista, kiinnostus alaa ja sen kehittämistä kohtaan sekä soveltuva koulutus.

Menestyäksesi tehtävässä odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä sekä valmiuksia itsenäiseen työskentelyyn. Työkielenä on suomi. Muu kielitaito katsotaan eduksi, sillä työskentelemme toisinaan myös kansainvälisten ryhmien kanssa. Työnantajana tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa on hyvä ilmapiiri ja sitoutunut henkilökunta, jonka osana pääset tekemään laadukasta teatteria.

Suomen Kansallisteatteri on repertuaariteatteri, jonka ohjelmisto on vahvasti ajassa kiinni. Tuotamme vuosittain produktioita viidelle näyttämöllemme. Lisäksi teemme yhteistyötä vapaan kentän ryhmien, pienempien teattereiden sekä kansainvälisten ryhmien kanssa.

Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin tekniikkaa ja vastaavia koskevan työehtosopimuksen mukainen. Työt alkavat 16.8.2024.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 10.5.2024 kello12.00 mennessä osoitteeseen antti.kivikoski@kansallisteatteri.fi

Lisätietoa tehtävästä antaa Suuren näyttämön näyttämöpäällikkö Antti Kivikoski, puh. 050465 8403, antti.kivikoski@kansallisteatteri.fi

Ohita esitysten esittelykaruselli

Tulevia ensi-iltoja

""

Jäniksen vuosi

Arto Paasilinna ‒ Kristian Smeds
Loikkien vapauteen!
Suuri Näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Eerika Rantasen tähänastinen elämä

Juha Jokela, Kaisa Hela, Ria Kataja & Eeva Soivio
Sydämellinen kasvutarina kolmen upean näyttelijän esittämänä!
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Angels in America

Tony Kushner
Suurteos rakkaudesta ja toivosta maailmanlopun aattona
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Appelsiinit

Basim Kahar
Lohdun, muistojen ja särkyneiden haaveiden elegia
Maalaamosali
Tutustu ja osta lippu
""

Jälkielämä

Joel Teixeira Neves 
Keskusteluja elävien kuolleiden kanssa
Maalaamosali
Tutustu ja osta lippu
""

Rakas Beti

Teatteri Totti esittää
Koko perheen tragikoominen näytelmä
Maalaamosali
Tutustu ja osta lippu