Tiedote – 4.8.2021

On elävän taiteen aika. Kutsu Kansallisteatterin syyskauden virtuaaliavajaisiin 12. elokuuta.

Kansallisteatteri avaa ovet yleisölle elokuussa tarkoin turvatoimin. Syysohjelmiston painopiste on kotimaisissa laatudraamoissa, joita on keväältä siirtyneiden ensi-iltojen vuoksi tarjolla tavallista enemmän.

Lämpimästi tervetuloa kuulemaan lisää syyskauden uutuuksistamme ja seuraamaan huippukiinnostavien taiteilijoiden haastatteluja ja videotervehdyksiä suoran lähetyksen pariin 12. elokuuta kello 10
! Esittelemme tilaisuudessa myös uuden kotikirjailijamme.

”Taiteellinen teatteri on vahvasti aihelähtöistä, mikä näinä aikoina tuntuu enemmän kuin perustellulta. Ohjelmistomme punaisena lankana piirtyy esiin aikamme ihminen – me kaikki – osana laajempia yhteyksiä: perhettä, työtä, sivistystä, yhteiskunnan taloudellis-poliittista järjestelmää ja luonnonjärjestystä. Tähän liittyy myös kenties tärkein henkilökohtainen opetus, jonka olen korona-ajalta saanut: ihminen on aina osa laajempaa yhteyttä, halusi hän sitä tai ei. Meidän kaikkien on mahdollisuus nöyrtyä ja laajentaa näkökulmaamme kohtaamaan todella se, mitä ympärillämme tapahtuu ja siirtyä lyhytnäköisyydestämme kohti kestävämpiä ratkaisuja”, Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho linjaa.

Kansallisteatterin syyskauden avajaiset  ̶  suora lähetys 12.8.2021 kello 10

Kansallisteatterin Facebookissa

Kansallisteatterin Tapahtumakanavalla

Taltiointi on katsottavissa molemmissa kanavissa kaksi viikkoa tapahtuman jälkeen.

Hyvää syksyä ja tervetuloa turvallisesti Kansallisteatteriin!