Tiedote – 24.9.2021

Kansallisteatterin katsomot avataan lokakuun alussa – lisäliput tulevat myyntiin lähipäivinä

Uudet, 1.10.2021 voimaan tulevat viranomaismääräykset mahdollistavat sen, että myös Kansallisteatterin katsomot voidaan avata yleisölle kokonaan. Kansallisteatterissa edellytetään maskien käyttöä.

 

Edellytämme katsojilta yhä kasvomaskien käyttöä ja erityisen hyvän käsihygienian noudattamista. Terveysturvallisuus on edelleen meille kaikille tärkeää, joten vältäthän lähikontakteja ja tulet paikalle vain terveenä. Jos olet sairas, voit vaihtaa liput kuluitta vielä tuntia ennen esityksen alkua.

Kansallisteatteri kiinnittää erityishuomiota siisteyteen ja tekee tehostettuja siivoustoimia.

Suuren näyttämön yleisötilat on käsitelty katalyysipinnoituksella, joka pitää kosketuspinnat virus- ja infektiovapaina. Suuren näyttämön ravintolapalveluissa suosittelemme ennakkovarauksia. Päällysvaatteet jätetään narikkaan.

Ovet katsomoon avataan puoli tuntia ennen näytännön alkua. Väliajalla saa jäädä paikalleen istumaan.

Suuren näyttämön ohjelmistossa nähdään syyskaudella mm.  Juha Jokelan Dosentit, Reko ja Tina Lundánin, Kati Kaartisen ja Jussi Tuurnan Tunnit, viikot, kuukaudet (kantaesitys 24.9.), Miika Nousiaisen Pintaremontti (kantaesitys 27.10.), Michael Baranin Hitler ja Blondi lokakuussa, Timo Tuomisen Encore, encore Brel (2.10.) sekä vierailu Punch up! (3.10.).

Vallilassa nähdään Susanna Kuparisen ja Jari Hanskan Sokea piste (kantaesitys 6.10.), Molièren Saituri ja Mika Myllyahon Kampaamo (kantaesitys 8.12.). Kampaamon liput tulevat myyntiin ensi viikon loppupuolella.

Omapohjan ohjelmistossa on Marja Salon ja Hanna-Kaisa Tiaisen Hehtaari. Marraskuussa Omapohjassa kantaesitetään Kantti – Nuorten Kansallisteatterin uutuus, Eira Virekosken Pakko jakaa, jonka liput tulevat myyntiin ensi viikon loppupuolella.

Ajankohtaiset turvallisuusohjeemme näet verkkosivuiltamme:

https://kansallisteatteri.fi/turvallisesti-kansallisteatterissa/
 

Lämpimästi tervetuloa Kansallisteatteriin!

 

Lippumyymälä

Puhelinnumero 010 733 1331 (ma-la 9-19)

Ryhmämyynti

Puhelinnumero 010 733 1332 (ma-pe 9-16)
 

Lisätiedot

Viestintäpäällikkö Mia Hyvärinen
Sähköpostiosoite mia.hyvarinen@kansallisteatteri.fi
Puhelinnumero 050 540 5062