Uutinen – 10.10.2022

Tule meille töihin, lavasterakentaja-puuseppä!

""

Etsimme lavasterakentaja-puuseppää osaksi ammattitaitoista porukkaamme.

Olet ahkera ja omatoiminen, yhteistyökykyinen, käsityötaitoinen ja olet perehtynyt monipuolisesti myös puuntyöstökoneiden käyttöön. Koet, että osaisit tarvittaessa valmistaa mitä vaan. Hae rohkeasti meille töihin!

Työtehtäviisi kuuluu lavasterakentamisen monipuoliset tehtävät. Työ on pääosin puurakenteisten lavasteiden rakentamista ja puusepäntöitä. Eduksi katsomme myös metallityötaidot.

Lavasteet valmistetaan pääosin 3D-mallinnuksen pohjalta tehtyjen mittakuvien mukaan ja toisinaan lavastajan ohjeiden perusteella. Toteuttamiskyvyn lisäksi työssä tarvitaan hahmotuskykyä, idearikkautta, materiaalien tuntemusta, sekä halua oppia ja kehittää uusia työtapoja.

Lavastamossa olet osa tiimiämme, joka rakentaa lavasteet näyttämöillemme. Työt tehdään pääosin arkisin klo 8.00 – 16.00.

Toivomme sinulla olevan positiivinen asenne työhön ja hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyt toimimaan välillä hektisessä teatterimaailmassa ja pitämään sovituista aikatauluista kiinni. Kokemus alalta ja soveltuva tekninen koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, mukavat ja sitoutuneet työkaverit, sekä laadukkaat työtilat ja välineet.

Hakemukset pyydetään toimittamaan maanantaihin 31.10.2022 klo 16.00 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen harri.lang@kansallisteatteri.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Suomen Kansallisteatterin lavastamo, Lavastamonpäällikkö Harri Lång, Valuraudankuja 7, 00700 Helsinki

Työsuhde on määräaikainen ajalla 15.11.2022–30.11.2023. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkipäivisin klo 9.00–11.00 Lavastamonpäällikkö Harri Lång / 0503253958

Ohita esitysten esittelykaruselli

Kansallisteatterin joulukuu

""

Lauletut laulut

Musiikillinen aikamatka 150-vuotiaan Kansallisteatterin historiaan
Vallilan Kansallisteatteri
Tutustu ja osta lippu
""

Tritonus

Kjell Westö
Tarina saaristosta, yksinäisyydestä ja musiikista
Vallilan Kansallisteatteri
Tutustu ja osta lippu
""

Jukka Puotila -show 2022

Jukka Puotila — Taina West
Viidentoista vuoden putki jatkuu!
Suuri Näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Ronja, ryövärintytär

Astrid Lindgren
Tervetuloa seikkailujen näyttämölle!
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Ensimmäinen tasavalta

Esa Leskinen
K. J. Ståhlberg ja taistelu suomalaisesta demokratiasta
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu