Uutinen – 10.10.2022

Tule meille töihin, lavasterakentaja-puuseppä!

""

Etsimme lavasterakentaja-puuseppää osaksi ammattitaitoista porukkaamme.

Olet ahkera ja omatoiminen, yhteistyökykyinen, käsityötaitoinen ja olet perehtynyt monipuolisesti myös puuntyöstökoneiden käyttöön. Koet, että osaisit tarvittaessa valmistaa mitä vaan. Hae rohkeasti meille töihin!

Työtehtäviisi kuuluu lavasterakentamisen monipuoliset tehtävät. Työ on pääosin puurakenteisten lavasteiden rakentamista ja puusepäntöitä. Eduksi katsomme myös metallityötaidot.

Lavasteet valmistetaan pääosin 3D-mallinnuksen pohjalta tehtyjen mittakuvien mukaan ja toisinaan lavastajan ohjeiden perusteella. Toteuttamiskyvyn lisäksi työssä tarvitaan hahmotuskykyä, idearikkautta, materiaalien tuntemusta, sekä halua oppia ja kehittää uusia työtapoja.

Lavastamossa olet osa tiimiämme, joka rakentaa lavasteet näyttämöillemme. Työt tehdään pääosin arkisin klo 8.00 – 16.00.

Toivomme sinulla olevan positiivinen asenne työhön ja hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyt toimimaan välillä hektisessä teatterimaailmassa ja pitämään sovituista aikatauluista kiinni. Kokemus alalta ja soveltuva tekninen koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, mukavat ja sitoutuneet työkaverit, sekä laadukkaat työtilat ja välineet.

Hakemukset pyydetään toimittamaan maanantaihin 31.10.2022 klo 16.00 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen harri.lang@kansallisteatteri.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Suomen Kansallisteatterin lavastamo, Lavastamonpäällikkö Harri Lång, Valuraudankuja 7, 00700 Helsinki

Työsuhde on määräaikainen ajalla 15.11.2022–30.11.2023. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkipäivisin klo 9.00–11.00 Lavastamonpäällikkö Harri Lång / 0503253958

Ohita esitysten esittelykaruselli

Kevään 2023 ensi-illat

""

Varamiehet / Varumehed

Andra Teede
Haikea komedia virolaisista vierastyöläisistä
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Karpolla on asiaa

Kristian Smeds
Tosikertomuksia havumetsien maasta
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Lear

William Shakespeare
”Kuka voisi kertoa, kuka minä olen?” 
Vallilan Kansallisteatteri
Tutustu ja osta lippu
""

Pentti Linkola – kaltaisemme?

Eeva Putro ‒ Atro Kahiluoto
Yrityksiä ymmärtää ihmistä, joka rakasti enemmän lintuja kuin lajitovereitaan
Vallilan Kansallisteatteri
Tutustu ja osta lippu
""

Rakkaus kenkälaatikossa

Teatteri Totti esittää Jaana Tiaisen näytelmän
Koskettava esitys vaietusta aiheesta
Omapohja
Tutustu ja osta lippu