Uutinen – 30.11.2023

Tule meille töihin, lavasterakentaja-puuseppä

""

Haemme lavasterakentaja-puuseppää Suomen Kansallisteatterin lavastamoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 5.2.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lavastamossa olet osa tiimiämme, joka rakentaa lavasteet näyttämöillemme. Työtehtäviisi kuuluvat lavasterakentamisen monipuoliset tehtävät. Työ on pääosin puurakenteisten lavasteiden rakentamista ja puusepän töitä. Lavasteet valmistetaan pääosin 3D-mallinnuksen pohjalta tehtyjen mittakuvien mukaan ja toisinaan lavastajan ohjeiden perusteella. Toteuttamiskyvyn lisäksi työssä tarvitaan hahmotuskykyä, tilannetajua sekä halua oppia ja kehittää uusia työtapoja.

Hakijalta odotamme täsmällisyyttä, omatoimisuutta, yhteistyökyvykkyyttä, käsityötaitoja, minkä lisäksi olet perehtynyt monipuolisesti puuntyöstökoneiden käyttöön. Toivomme sinulla olevan positiivinen asenne työhön ja hyvät vuorovaikutustaidot. Pystyt toimimaan välillä hektisessäkin teatterimaailmassa ja pitämään sovituista aikatauluista kiinni. Kokemus ja koulutus lavasterakentamisesta katsotaan hakijan eduksi.

Teatterin lavastamo sijaitsee Tattariharjussa. Työt tehdään pääosin arkisin kello 8.00–16.00. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin työehtosopimuksen mukainen.

Tarjoamme sinulle vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, mukavat ja sitoutuneet työkaverit, sekä laadukkaat työtilat ja välineet. Hae rohkeasti meille töihin osaksi ammattitaitoista porukkaamme!

Lähetä hakemuksesi 31.12.2023 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen harri.lang@kansallisteatteri.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Suomen Kansallisteatterin lavastamo, Harri Lång, Valuraudankuja 7, 00700 Helsinki

Lavastamon päällikkö Harri Lång antaa tehtävästä lisätietoja arkipäivisin kello 9.00–11.00, puh. 0503253958

Ohita esitysten esittelykaruselli

Kevään 2024 ensi-iltoja

""

Laulujoutsen ‒ katastrofiballadi

Aurinkoteatteri ja Kansallisteatteri esittävät
Kun talous pannaan tasapainoon, ihmisarvo ei saa muodostua esteeksi.
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Kurjet

Tiina Puumalainen – Hanna Suutela
He elivät kirjoittaakseen (ja kirjoittivat elääkseen)
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Hulluja satuja

Paula Norosen ja Minna Kivelän satujen pohjalta
Henna Tanskanen ‒ Helena Vierikko
Kreisiä menoa Kansallisteatterissa
Taivassali
Tutustu ja osta lippu