Uutinen – 1.11.2023

Tule meille töihin, näyttämömestari!

""

Haemme näyttämömestaria Suomen Kansallisteatterin Suurelle näyttämölle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suuren näyttämön näyttämöteknisellä osastolla työskentelee 13 henkilöä. Näyttämöteknisen osaston lähiesihenkilöinä toimii lisäksesi kaksi muuta näyttämömestaria, joiden kanssa jaatte vuorotellen vastuun Suurella näyttämöllä olevista näytelmistä. Vastuunäytelmässäsi huolehdit tuotannon teknisestä onnistumisesta yhdessä esihenkilönäsi toimivan näyttämöpäällikön kanssa. Käytännössä tämä tarkoittaa näytelmän (koko) harjoitus- ja esityskauden sujuvuuden varmistamista.

Tehtävässä menestyminen vaatii hyviä yhteistyö- ja kommunikaatiotaitoja, jotta voit toimia yhdessä muiden teatterissa työskentelevien osastojen kanssa. Läheisintä osastojen välistä yhteistyötä tulet tekemään muiden näyttämöllä toimivien osastojen, lavastamon sekä taiteellisten suunnittelijoiden kanssa. Tehtävään hakevalta edellytämme tehtävässä toimimiseen soveltuvaa koulutusta tai riittävää työkokemusta alalta. Työkielenä on suomi, mutta englannin kielen taito katsotaan eduksi.

Työviikko on lähtökohtaisesti kuusipäiväinen ja sisältää iltatyötä. Pääsääntöinen työaika jakautuu maanantaista lauantaihin kello 9.00 ja 22.30 välille. Työtuntimäärä tasoitetaan keskimäärin 38,25 tuntiin viikossa näytäntövuoden aikana. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin tekniikkaa ja vastaavia koskevan työehtosopimuksen mukainen. 

Työpaikkana Suomen Kansallisteatteri on monipuolinen ja ohjelmistomme on vahvasti ajassa kiinni. Tuotamme vuoden aikana useita kantaesityksiä, minkä lisäksi talossamme vierailee säännöllisesti erikokoisia ryhmiä.

Lisätietoja antaa Suuren näyttämön näyttämöpäällikkö Antti Kivikoski, antti.kivikoski@kansallisteatteri.fi tai 050 465 8403. 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv 24.11. klo 16:00 mennessä joko sähköpostilla antti.kivikoski@kansallisteatteri.fi tai kirjallisena osoitteeseen Suomen Kansallisteatteri, Suuren näyttämön näyttämöpäällikkö Antti Kivikoski, Läntinen Teatterikuja 1 C, 00100 Helsinki.

Ohita esitysten esittelykaruselli

Tulevia ensi-iltoja

""

Laulujoutsen ‒ katastrofiballadi

Aurinkoteatteri ja Kansallisteatteri esittävät
Kun talous pannaan tasapainoon, ihmisarvo ei saa muodostua esteeksi.
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Jäniksen vuosi

Arto Paasilinna ‒ Kristian Smeds
Loikkien vapauteen!
Suuri Näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Eichmann ‒ mistä yö alkaa

Stefano Massini
Esitys pahuudesta ja vastuusta
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Eerika Rantasen tähänastinen elämä

Juha Jokela, Kaisa Hela, Ria Kataja & Eeva Soivio
Sydämellinen kasvutarina kolmen upean näyttelijän esittämänä!
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Angels in America

Tony Kushner
Suurteos rakkaudesta ja toivosta maailmanlopun aattona
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Hulluja satuja

Paula Norosen ja Minna Kivelän satujen pohjalta
Henna Tanskanen ‒ Helena Vierikko
Kreisiä menoa Kansallisteatterissa
Taivassali
Tutustu ja osta lippu