Uutinen – 9.10.2023

Tule meille töihin, valo- ja videomestari!

""

Suomen Kansallisteatteri hakee valo- ja videomestaria vanhempainvapaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen 15.12.2023–25.5.2024.

Haemme valon ja videon ammattilaista 16 hengen rentoon ja motivoituneeseen työporukkaan. Tehtäviäsi ovat mm. valojen ja videoiden ohjelmointi ja ajaminen sekä harjoituksissa että esityksissä, ja valon ja videon esitysteknisten laitteiden ja järjestelmien ylläpito.

Toimit myös teosvastaavana, joka tarkoittaa, että avustat taiteellisia suunnittelijoita ja vastaat sinulle nimettyjen näytelmien teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta. Vaikka työskentelet itsenäisesti, toimit myös päivittäisen työn työnjohtajana teknikoille ja operaattoreille. Odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä, koska teet työtä myös muiden osastojen kanssa.

Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin, mutta edellytämme sinulta grandMA3/2 valopöytien hyvää hallintaa, sekä Hippotizer V4 -ohjelman tuntemusta. Lisäksi Qlab, Vectorworks- ja 3D -ohjelmistojen tuntemus sekä muu monipuolinen laitteisto-, järjestelmä- ja verkko-osaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta tehtävään tai riittävää työkokemusta alalta.

Pääsääntöinen työaika jakautuu maanantaista lauantaihin kello 9.00 ja 22.30 välille. Työkieli on suomi, mutta auttava englanninkielen taito on välttämätön tehtävän hoidon kannalta.

Työsuhde on kokoaikainen. Määräaikaisuus kestää 15.12.2023–25.5.2024. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja antaa valo- ja video-osaston päälikkö Ville Virtanen joko sähköpostilla ville.virtanen@kansallisteatteri.fi tai puhelimitse 050 575 6247 arkisin klo 9-11.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv tiistaihin 31.10.2023 kello 16.00 mennessä joko sähköpostilla ville.virtanen@kansallisteatteri.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Suomen Kansallisteatteri, Valo- ja video-osaston päällikkö Ville Virtanen, Läntinen Teatterikuja 1 C, 00100 Helsinki.

Ohita esitysten esittelykaruselli

Tulevia ensi-iltoja

""

Jäniksen vuosi

Arto Paasilinna ‒ Kristian Smeds
Loikkien vapauteen!
Suuri Näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Eerika Rantasen tähänastinen elämä

Juha Jokela, Kaisa Hela, Ria Kataja & Eeva Soivio
Sydämellinen kasvutarina kolmen upean näyttelijän esittämänä!
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Angels in America

Tony Kushner
Suurteos rakkaudesta ja toivosta maailmanlopun aattona
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Appelsiinit

Basim Kahar
Lohdun, muistojen ja särkyneiden haaveiden elegia
Maalaamosali
Tutustu ja osta lippu
""

UbuVersum

Jarry – Haikkala – Lehtinen
Esitys KAIKKIEN AIKOJEN hirmuhallitsijasta
Tekniikan museo
Tutustu ja osta lippu
""

Jälkielämä

Joel Teixeira Neves 
Keskusteluja elävien kuolleiden kanssa
Maalaamosali
Tutustu ja osta lippu