Uutinen – 9.10.2023

Tule meille töihin, valo- ja videomestari!

""

Suomen Kansallisteatteri hakee valo- ja videomestaria vanhempainvapaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen 15.12.2023–25.5.2024.

Haemme valon ja videon ammattilaista 16 hengen rentoon ja motivoituneeseen työporukkaan. Tehtäviäsi ovat mm. valojen ja videoiden ohjelmointi ja ajaminen sekä harjoituksissa että esityksissä, ja valon ja videon esitysteknisten laitteiden ja järjestelmien ylläpito.

Toimit myös teosvastaavana, joka tarkoittaa, että avustat taiteellisia suunnittelijoita ja vastaat sinulle nimettyjen näytelmien teknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta. Vaikka työskentelet itsenäisesti, toimit myös päivittäisen työn työnjohtajana teknikoille ja operaattoreille. Odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä, koska teet työtä myös muiden osastojen kanssa.

Perehdytämme sinut kaikkiin työtehtäviin, mutta edellytämme sinulta grandMA3/2 valopöytien hyvää hallintaa, sekä Hippotizer V4 -ohjelman tuntemusta. Lisäksi Qlab, Vectorworks- ja 3D -ohjelmistojen tuntemus sekä muu monipuolinen laitteisto-, järjestelmä- ja verkko-osaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta tehtävään tai riittävää työkokemusta alalta.

Pääsääntöinen työaika jakautuu maanantaista lauantaihin kello 9.00 ja 22.30 välille. Työkieli on suomi, mutta auttava englanninkielen taito on välttämätön tehtävän hoidon kannalta.

Työsuhde on kokoaikainen. Määräaikaisuus kestää 15.12.2023–25.5.2024. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoja antaa valo- ja video-osaston päälikkö Ville Virtanen joko sähköpostilla ville.virtanen@kansallisteatteri.fi tai puhelimitse 050 575 6247 arkisin klo 9-11.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv tiistaihin 31.10.2023 kello 16.00 mennessä joko sähköpostilla ville.virtanen@kansallisteatteri.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Suomen Kansallisteatteri, Valo- ja video-osaston päällikkö Ville Virtanen, Läntinen Teatterikuja 1 C, 00100 Helsinki.

Ohita esitysten esittelykaruselli

Kevään 2024 ensi-iltoja

""

Laulujoutsen ‒ katastrofiballadi

Aurinkoteatteri ja Kansallisteatteri esittävät
Kun talous pannaan tasapainoon, ihmisarvo ei saa muodostua esteeksi.
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Kurjet

Tiina Puumalainen – Hanna Suutela
He elivät kirjoittaakseen (ja kirjoittivat elääkseen)
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Karlos Karvanaama ja erikoisten eläinten hullunkurinen sirkus

Race Horse Company
Sirkuksen taikaa leikki-ikäisille
Maalaamosali
Tutustu ja osta lippu