Uutinen – 2.9.2022

Tule meille töihin, video- ja järjestelmäasiantuntija

""

Kansallisteatteri hakee video- ja järjestelmäasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2022–31.12.2023.

Video- ja järjestelmäasiantuntija on osa Kansallisteatterin valo- ja videotiimiä. Vastaat yhdessä toisen video- ja järjestelmäasiantuntijan kanssa teatterin näyttämöiden videojärjestelmistä ja -laitteistoista, sekä niihin liittyvien ohjausjärjestelmien toimivuudesta. Vastuullasi on uusien tuotantojen videojärjestelmien ja tarpeiden suunnittelu ja toteutus. Pääset osallistumaan syksyllä 2023 avautuvien peruskorjattujen pienen näyttämön ja uusien studionäyttämöiden käyttöönottoon sekä niiden järjestelmätason suunnitteluun ja toteutukseen.

Toimit videon teosvastaavana sinulle osoitetuissa tuotannoissa. Tehtäväsi on tällöin avustaa videosuunnittelijaa ja vastata ko. teoksen videoteknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta suunnitellun kaltaisena koko teoksen elinkaaren ajan. Vastaat näyttämöteknisen työajan aikataulutuksesta ja muusta yhteistyöstä ja -toiminnasta muiden osastojen kanssa edustamasi osa-alueen näkökulmasta.

Edellytämme sinulta grandMA2/3 -valopöytien hyvää hallintaa, sekä Hippotizer V4 -ohjelman tuntemusta. Lisäksi Vectorworks- ja 3D -ohjelmistojen tuntemus, sekä muu monipuolinen laitteisto-, järjestelmä- ja verkko-osaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta tehtävään tai riittävää työkokemusta alalta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työkieli on suomi, mutta auttava englanninkielen taito on välttämätön tehtävän hoidon kannalta.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.11.2022–31.12.2023. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkipäivisin klo 9.00–11.00 vastaava valaistusmestari Ville Virtanen / 010 7331352. Hakemukset pyydetään toimittamaan perjantaihin 23.9.2022 klo 16.00 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen kalle.ropponen@kansallisteatteri.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Suomen Kansallisteatteri, valo-, ääni- ja video-osaston päällikkö Kalle Ropponen, Läntinen Teatterikuja 1 C, 00100 Helsinki.

Ohita esitysten esittelykaruselli

Pienellä näyttämöllä ja Vallilassa juuri nyt

""

Pentti Linkola – kaltaisemme?

Eeva Putro ‒ Atro Kahiluoto
Yrityksiä ymmärtää ihmistä, joka rakasti enemmän lintuja kuin lajitovereitaan
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Lear

William Shakespeare
”Kuka voisi kertoa, kuka minä olen?” 
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Korhosen muotokuva

Vaurioteatteri esittää
Groteski tuhokuvaelma ja hirmu hieno rakkaustarina
Vallilan Kansallisteatteri
Tutustu ja osta lippu
""

Lauletut laulut

Musiikillinen aikamatka Kansallisteatterin historiaan
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Timo Tuominen, Brel ...Rakastakaa!

Upea konserttisarja jatkuu!
Vallilan Kansallisteatteri
Tutustu ja osta lippu