Uutinen – 2.9.2022

Tule meille töihin, video- ja järjestelmäasiantuntija

""

Kansallisteatteri hakee video- ja järjestelmäasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2022–31.12.2023.

Video- ja järjestelmäasiantuntija on osa Kansallisteatterin valo- ja videotiimiä. Vastaat yhdessä toisen video- ja järjestelmäasiantuntijan kanssa teatterin näyttämöiden videojärjestelmistä ja -laitteistoista, sekä niihin liittyvien ohjausjärjestelmien toimivuudesta. Vastuullasi on uusien tuotantojen videojärjestelmien ja tarpeiden suunnittelu ja toteutus. Pääset osallistumaan syksyllä 2023 avautuvien peruskorjattujen pienen näyttämön ja uusien studionäyttämöiden käyttöönottoon sekä niiden järjestelmätason suunnitteluun ja toteutukseen.

Toimit videon teosvastaavana sinulle osoitetuissa tuotannoissa. Tehtäväsi on tällöin avustaa videosuunnittelijaa ja vastata ko. teoksen videoteknisestä toteutuksesta ja ylläpidosta suunnitellun kaltaisena koko teoksen elinkaaren ajan. Vastaat näyttämöteknisen työajan aikataulutuksesta ja muusta yhteistyöstä ja -toiminnasta muiden osastojen kanssa edustamasi osa-alueen näkökulmasta.

Edellytämme sinulta grandMA2/3 -valopöytien hyvää hallintaa, sekä Hippotizer V4 -ohjelman tuntemusta. Lisäksi Vectorworks- ja 3D -ohjelmistojen tuntemus, sekä muu monipuolinen laitteisto-, järjestelmä- ja verkko-osaaminen katsotaan eduksi. Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta tehtävään tai riittävää työkokemusta alalta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Työkieli on suomi, mutta auttava englanninkielen taito on välttämätön tehtävän hoidon kannalta.

Työsuhde on määräaikainen ajalla 1.11.2022–31.12.2023. Palkkaus on Suomen Kansallisteatterin työehtosopimuksen mukainen.

Lisätietoa tehtävästä antaa arkipäivisin klo 9.00–11.00 vastaava valaistusmestari Ville Virtanen / 010 7331352. Hakemukset pyydetään toimittamaan perjantaihin 23.9.2022 klo 16.00 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen kalle.ropponen@kansallisteatteri.fi tai kirjallisesti osoitteeseen: Suomen Kansallisteatteri, valo-, ääni- ja video-osaston päällikkö Kalle Ropponen, Läntinen Teatterikuja 1 C, 00100 Helsinki.

Ohita esitysten esittelykaruselli

Syksy 2022 Suurella näyttämöllä

""

Ensimmäinen tasavalta

Esa Leskinen
K. J. Ståhlberg ja taistelu suomalaisesta demokratiasta
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Sanantuoja

Caryl Churchill
Kaksi näytelmää: Surma ja Sanantuoja
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Ronja, ryövärintytär

Astrid Lindgren
Tervetuloa seikkailujen näyttämölle!
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Jukka Puotila -show 2022

Jukka Puotila — Taina West
Viidentoista vuoden putki jatkuu!
Suuri Näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Timo Tuominen avec Jacques Brel spécial

Väkeviä Jacques Brel -tulkintoja
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu