""
Vallilan Kansallisteatteri

Ofeliaklubi

Minna Lund – Fanni Noroila
Eikö mitään juhlallisuuksia?

Esittely

Ofeliaklubi tuo kaikkialle Vallilan kansallisteatteriin levittyvän Ofelian ikioman kurittoman koko illan esityksen Ofelian ikiomiin bileisiin.

Ofelia on “kaikkien tunteman” Tanskan Prinssi Hamletin eksä, joka on enemmän kuin kyllästynyt olevansa tunnettu siitä. Hänellä on tätä nykyään oma huone, jossa hän haaveilee nautintojen kukkaispoluista ja siitä, että saisi vihdoin sanoa kaiken, mihin ei ole saanut mahdollisuutta. Ofelia on badass Britney-fani, suruaktivisti ja vedenkestävä neitsyt ‒ onhan hän sitä niin aurinko- kuin nousevalta merkiltään. Skorpioni kuussa nostaa hänessä kuitenkin myös syvää ja ihanaa pimeää.

Minna Lundin ja Fanni Noroilan tulkinta Ofeliasta kutsuu katsojat sisään Ofelian ikiomaan vedenalaiseen valtakuntaan. Teatterin pimeälle mantereelle. Ofelian sunnareihin, uudelleen kuolemis-ja syntymisjuhliin. Esityksellinen rituaaliosuus kestää noin kaksi tuntia. Sen jälkeen Ofelia kutsuu sinut tanssimaan hänen kanssaan, mutta voit ehdottomasti tanssia jo esityksen aikana. Dj ja tanssilattia ovat teitä varten. Sisällä saa liikkua vapaasti. Baari ja vessat ovat käytettävissä koko illan.

Vierailu kestää noin viisi tuntia mutta voit jättää valtakunnan lopullisesti milloin ikinä haluat. Esitykselliset eleet tapahtuvat ympäri tilaa, mutta älä huoli, tulet huomaamaan ne.

Sisältövaroitukset ovat hukkuminen, kovat äänet, kevyet viittaukset seksuaaliseen toimintaan ja monet maininnat itsetuhoisuudesta. Tapahtuma on esteetön.

Nyt on Ofelian vuoro.

Esitystapahtuma alkaa klo 19 ja kestää viisi tuntia. Myöhässä tulleet eivät pääse enää sisälle, mutta esityksestä saa poistua milloin haluaa.

Tekijät

Näyttämöllä

Työryhmä

Ohjaus
Minna Lund
Äänisuunnittelu
Iida Hägglund
Valosuunnittelu
Ville Tolvanen
Ohita esitysten esittelykaruselli

Syksyn 2023 ensi-iltoja

""

Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin

Ujuni Ahmed – Elina Hirvonen
Esitys rohkeudesta ja nähdyksi tulemisesta
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Juhlat ‒ ja elämä siinä sivussa

Kirsi Porkka – Marina Meinander
Komedia loputtomista ruuhkavuosista
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Europeana

Patrik Ouředník – Minna Leino
Johdatus Euroopan absurdiin vuosisataan
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu