Kiertuenäyttämö etsii uusia esityksiä

Kansallisteatterin Yhteisöt ja osallisuus -osastoon kuuluva Kiertuenäyttämö vie korkeatasoisia teatteriesityksiä ja työpajoja paikkoihin, joista ihmiset eivät muuten helposti pääse live-taiteen pariin. Esityksiä järjestetään ikäihmisten asumisyksiköissä ja päivätoimintakeskuksissa, päihde- ja mielenterveystyön yksiköissä, lastensuojelun yksiköissä, vastaanottokeskuksissa, vankiloissa, kehitysvammaisten ryhmäkodeissa ja potilas- ja omaisjärjestöissä.

Etsimme vuoden 2023 ohjelmistoomme valmiita tai keväällä valmistuvia, taiteellisesti tasokkaita ja kevytrakenteisia esityksiä, joita on mahdollista esittää edellä mainituissa tiloissa. Esityksen tulee olla kestoltaan noin 30-60 minuuttia ja siinä voi olla enintään kolme esiintyjää.   

Ehdotuksesta tulee taiteellisen sisällön lisäksi käydä ilmi esityksen kesto, kiertävän työryhmän koko ja tekniset tarpeet. Liitä mukaan myös esitystallenne tai kutsu tuleviin esityksiin. 

Lähetäthän ehdotuksesi viimeistään 28.2.2023 mennessä Yhteisöt ja osallisuus -osaston taiteelliselle suunnittelijalle Antti Haikkalalle ja osaston päällikölle Jussi Lehtoselle. Mahdolliset hakuun liittyvät kysymykset voi esittää Antti Haikkalalle. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kansallisteatteri.fi

Ohita esitysten esittelykaruselli

Kevään 2024 ensi-iltoja

""

Laulujoutsen ‒ katastrofiballadi

Aurinkoteatteri ja Kansallisteatteri esittävät
Kun talous pannaan tasapainoon, ihmisarvo ei saa muodostua esteeksi.
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Kurjet

Tiina Puumalainen – Hanna Suutela
He elivät kirjoittaakseen (ja kirjoittivat elääkseen)
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Hulluja satuja

Paula Norosen ja Minna Kivelän satujen pohjalta
Henna Tanskanen ‒ Helena Vierikko
Kreisiä menoa Kansallisteatterissa
Taivassali
Tutustu ja osta lippu