Kiertuenäyttämö etsii uusia esityksiä

Kansallisteatterin Yhteisöt ja osallisuus -osastoon kuuluva Kiertuenäyttämö vie korkeatasoisia teatteriesityksiä ja työpajoja paikkoihin, joista ihmiset eivät muuten helposti pääse live-taiteen pariin. Esityksiä järjestetään ikäihmisten asumisyksiköissä ja päivätoimintakeskuksissa, päihde- ja mielenterveystyön yksiköissä, lastensuojelun yksiköissä, vastaanottokeskuksissa, vankiloissa, kehitysvammaisten ryhmäkodeissa ja potilas- ja omaisjärjestöissä.

Etsimme vuoden 2023 ohjelmistoomme valmiita tai keväällä valmistuvia, taiteellisesti tasokkaita ja kevytrakenteisia esityksiä, joita on mahdollista esittää edellä mainituissa tiloissa. Esityksen tulee olla kestoltaan noin 30-60 minuuttia ja siinä voi olla enintään kolme esiintyjää.   

Ehdotuksesta tulee taiteellisen sisällön lisäksi käydä ilmi esityksen kesto, kiertävän työryhmän koko ja tekniset tarpeet. Liitä mukaan myös esitystallenne tai kutsu tuleviin esityksiin. 

Lähetäthän ehdotuksesi viimeistään 28.2.2023 mennessä Yhteisöt ja osallisuus -osaston taiteelliselle suunnittelijalle Antti Haikkalalle ja osaston päällikölle Jussi Lehtoselle. Mahdolliset hakuun liittyvät kysymykset voi esittää Antti Haikkalalle. Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kansallisteatteri.fi

Ohita esitysten esittelykaruselli

Syksyn 2023 ensi-iltoja

""

Tytöille, jotka ajattelevat olevansa yksin

Ujuni Ahmed – Elina Hirvonen
Esitys rohkeudesta ja nähdyksi tulemisesta
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Juhlat ‒ ja elämä siinä sivussa

Kirsi Porkka – Marina Meinander
Komedia loputtomista ruuhkavuosista
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Europeana

Patrik Ouředník – Minna Leino
Johdatus Euroopan absurdiin vuosisataan
Pieni näyttämö
Tutustu ja osta lippu