""

Kantti – Nuorten Kansallisteatteri

Kantti on Kansallisteatterin yhteyteen perustettu nuorten teatteriosasto, joka aloitti toimintansa syksyllä 2019.

Tavoitteena on tarjota laadukasta, uutta luovaa, elämyksellistä ja ajatuksia herättävää nuortenteatteria noin 13-vuotiaista ylöspäin. Kantti tarjoaa nuorille sekä ammattinäyttelijöiden tekemää teatteria että nuorilta nuorille tehtyjä esityksiä.

Seuraa Kanttia Instagramissa @kanttiteatteri ja Facebookissa @kanttiteatteri.

Kantin missio

Kantin tavoitteena on tehdä nuorten omista lähtökohdista kumpuavia esityksiä, jotka aidosti puhuttelevat nuoria tekijöitä ja katsojia. Tarkoituksena on laajentaa Kansallisteatterin yleisöpohjaa sekä toimintaa, ja näin nousta Kiertuenäyttämön ja YTYÄ!-yleisötyön rinnalle viemään teatteria uusien yleisöjen luo ja kehittämään uusia tapoja teatterin tekemiseen ja kokemiseen.

Kantin taiteellisena vastaavana ja vetäjänä toimi vuosina 2019-2021 teatteriohjaaja Satu Linnapuomi.

Kantti-ryhmä

Kantin ensimmäinen nuortenryhmä toimi vuosina 2019-2021. Syyskaudella 2022 Kantti tekee esityksen Gäng – opastettu kaupunkikierros, jossa esiintyy esitystä varten koottu nuorten ryhmä. Toistaiseksi Kantti-ryhmään ei ota uusia jäseniä. Tutustu myös Gäng-esityksen sivuun.

Lahjoita sisältöä elämään – tue Nuorten Kansallisteatteria!

Lahjoittamalla rikastutat nuorten katsojien elämää, tuet nuorille suunnattujen, laadukkaiden kotimaisten näytelmien kirjoittamista ja autat tulevaisuuden minnacantheja pääsemaan alkuun urallaan. Lue lisää aiheesta Lahjoita ja tue -sivulta. Voit lahjoittaa Kantille helposti verkossa tai MobilePaylla numeroon 95333.

Yhteisöt ja osallisuus

Ohita esitysten esittelykaruselli

Marras-joulukuun ensi-illat

""

Ronja, ryövärintytär

Astrid Lindgren
Tervetuloa seikkailujen näyttämölle!
Suuri näyttämö
Tutustu ja osta lippu
""

Lauletut laulut

Musiikillinen aikamatka 150-vuotiaan Kansallisteatterin historiaan
Vallilan Kansallisteatteri
Tutustu ja osta lippu